August 12, 2009

convocation & traffic jam..


interframe jap...apa salahnyer kan...=)



nie la yg ak maksudkan kat USM skrg...!!!!


Haizz.......setiap kali convo, mesti jalan jam...(walaupun ak merempit, masih terasa jugak jam)...pagi tadik pon dah jam...ak dtg opis kol 7 a.m...selamat xjam lg....giler awal datang opis... (nak print important documents..hehehe)...dah abis print sumer, around 8.a.m ak nak cabut, jam giler kat pusat sejahtera...mampus ak....dah la skuter ak tu beso, camne nk mencelah...tapi disebabkan ak xmo stuck dalam jam yg ntah apa2...(apa yg ak mepek nie, dah nak jam, nak wat cmne...)....ak pon merempit & mencelah di antara kereta beso2...hehehe.....
1 lg, nape la depa wat one-way kat USM tu...abis le minyak ak...nak kena pusing punya la jauh...aduyai...elok leh sampai school 10 minit, nie dekat 15 min baru smpai...haizz....dah tu, nak parking pon susah....huhhuhu...
Tapi yg paling besh ialah convex...tapi tahun nie cam kurang besh jer,tak byk pon jualan...atau ak p awal sgt...tu yg jualan xder lg...hehehe....tapi, kena ati2 jugak sebab crowded kan, so bahaya sebab kes H1N1 nie...so, pasnie, sapa2 nak p convex pakai la mask...(ak xpakai pon..hehehe....)....

3 comments:

SHaFriNa said...

ehehhe.. malu2 kucing yer kirah masa terima ijazah tuu... malu kat sapa.. agong ker??

lavender said...

upm pon sesak gak...dah la jerebu...lagi sesak...sesak nafas...huhu

violet_ingrid said...

k.shaf : mana malu, sopan tu...bukan agong yg bg...Tan Sri Razali...next year baru kirah dpt rasa Agong bagi...ngee~

Lavender : tue la pasal...dah la dgn kes H1N1 nie...tpi nk p gak convex...ko pakai mask tak shida? hik3...