August 11, 2011

Adoyaiiii T_T


Bengang je rasa bila call bendahari...Dah la 2 bulan tak dapat gaji, boleh plak dia kata, tak buat lagik...bla tanya, bila paling lewat dapat, sebelum raya KOT! Wth with "KOT"....apa yg hang buat hari2 dekat ofis? masih nak salahkan sistem online sebab melambatkan keje ke? Please, takkan la takleh nak consider utk buat utk kami2 yang part timer nie, cuba kalau hang ada kat tempat kami, apa hg rasa bila gaji masuk lambat...I just cant accept anymore reason yang tak logik....adoi laaaa....geramnyer aku....rasa nak...eee.....geram...geram....

1 comment:

muhammad amin aris said...

klau berkaitan dgn diorg kne cpat...tp berkaitan dngan kite...slahkan server la..online la...tol x???