June 20, 2009

Luahan Hati Saya.....


(Picture source : http://www.cardiophile.com)

Saya sedih bila nampak awak keluar dengan dia

Tapi saya lagi sedih bila teringat yang saya tak pernah mengaku perasaan saya dekat awak

Saya geram bila awak asyik bercerita tentang dia

Tapi saya lagi geram bila saya sedar yang saya tak cukup berani nak bagitau perasaan saya dekat awak

Saya kecewa bila awak buat tak tahu je dekat saya

Tapi saya lagi kecewa dengan diri saya sebab saya takut nak luahkan perasaan saya dekat awak

Saya sedih bila awak pergi tanpa ucap pun “selamat tinggal”

Tapi saya lagi sedih sekiranya saya bagitau perasaan saya dekat awak, awak akan ucap “selamat tinggal” untuk selamanya

Saya sangat gembira bila awak bergurau dengan saya

Tapi awak tak tahu, walaupun gurauan awak tu langsung tak lawak, saya tetap ketawa demi awak

Saya sangat bahagia bila awak sudi dengar masalah saya

Tapi awak tak tahu yang saya mengharapkan perasaan bahagia tu kekal sampai bila-bila

Saya selalu berdoa untuk awak

Tapi awak tak tahu yang saya berdoa semoga ALLAH bagi saya petunjuk samada awak memang ALLAH cipta untuk berada di sisi saya untuk selama-lamanya.

"YA RABBUL IZZATI, JIKA AKU RINDU, RINDUKANLAH AKU PADA SESEORANG YANG MERINDUI SYAHID DI JALAN-MU. YA ALLAH, JIKA AKU RINDU, JAGALAH RINDUKU PADANYA AGAR TIDAK LALAI AKU MERINDUKAN SYURGA-MU."

10 comments:

cassiopeia said...

akak tulis sendiri ek? =(

violet_ingrid said...

=)

Dely said...

waaa

blog v-chan

nice.

tp post ni cam sedih =<

violet_ingrid said...

dely....time wat entry nie, jiwa kacau...ended up, dpt le entry jiwa kacau...hohoho...ok x confession nie? =p

ctk's said...

awat nie..?

violet_ingrid said...

jah...oh jah....nie dinamakan confession....jiwa kacau tak sudah...=p

amirul84 said...

maybe v chan ni break dengan OP kot..maklumlah OP dah gelemer katekan..dengan movie terbaru dier..

violet_ingrid said...

hahah....x abis2 amirul dgn gosip liar awak....whatever la.. =p

amirul84 said...

eleh buat muke tak besalah pulak..nak cover la tu..hehehe

violet_ingrid said...

aikk...blog sya ada nmpk muka sya ke? wahh...ke amirul pon dah mcm Mr.Brain? hahahaha..=p